Vi tilbyder også at lave en Kirkepræsentation på video inkl. droneflyvning

Her stiller vi op med præsentation af præsten der kan præsentere hele eller dele af Kirken. I dag gemmer mange kirker på en unik kultur historie, og det at fortælle kirkens historier er meget vigtigt. Vi bruger udstyr fra bl.a. BlackMagic, Newtek, Sony og Panasonic og kan færdigredigere på stedet og uploade til din hjemmeside, Facebook og Youtube. Vi kan optage i 4K, 8K og 12K med vort seneste kamera fra BlackMagic.

Det er med til at sognet vokser og at man kender sin kirke er vigtigere end nogensinde. Det kan f.eks. være Kirkegårdens kendte, hilsen på menighedsrådet, graveren eller kirketjeneren. Som vi alle relaterer os til fortællinger i Biblen, relaterer vi os også til fortællingen om kirkens historie. Det gør at man føler at det er ens kirke, fordi man netop ved meget om den.

Men også en præsentation af de mange smukke udsmykninger, som hver især er med at til at forme oplevelsen af Kirken som helhed. Sådanne præsentationsvideoer eller Virksomhedsportrætter er med til at skabe bånd imellem Kirken og sognets beboere som helhed. Derudover oplever vi, at der kommer mange turister. De såkaldte Kirketurister kan komme andre steder fra og kommer oftest også udenfor andagterne.

“Hvis man har noget på hjertet er video vejen.”
Michael Rasmussen, Grundlægger af systemer til undervisning og bibelundervisning, 

 

KirkeTV kan benyttes til live udsendelser om årets begivenheder, foredrag og koncerter

Live udsendelser kan f.eks. være BibelSkole, Tema udsendelser eller en blanding af ovenstående vedr. KirkeVideo.

I dag transmitteres begivenheder for at opbygge sociale netværk. Det kan være via Youtube og Facebook eller på dine egen hjemmeside. Det kan også være alle 3 på en gang, fuldt automatisk med  udsendelse af et nyhedsbrev til abonnenter når der er nyt. En sådan E-mail dannes ud fra de få emner man indtaster i starten, når selve arrangementet planlægges.

Desuden kan enhver livevideo automatisk streames på online live streaming platforme, og samtidigt være online på flere forskellige hjemmesider på samme tid.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31951111 eller skrive på info@kirkevideo.dk

Professional Streaming, TV og Videoproduktion også i marken

Med en fantastisk producent liste kan vi tilbyde TV og Videoproduktion. Vi kan løse de fleste opgaver indenfor:

 

  • Kirkeoptagelser f.eks. temadage, bryllupper og konfirmationer m.v.
  • Kirkekonventer, Konferencer, Kurser, Seminarer og alle typer af undervisning
  • Bestyrelsesmøder, Offentlige begivenheder og Udstillinger
  • On Location optagelse fra markeder, festivaler, butikscentre, temadage, sport m.v.
  • Film produktion
  • Reklame produktion