Få fremgang i din kirke

Kom i kontakt med op til 100.000 nye mennesker og forkynd ordet på en ny og automatisk måde. Det er jo ikke kun i Corona tider, at Gudstjenester skal være på video og podcast. Vi hjælper gerne med det praktiske.

Kirker er skatkamre af historier - fortæl om præsterne, kirken, menighedsrådet, kirkegården, kunst i kirken og grupperne under kirken - det giver pote.

Nye tider kræver nye metoder

KirkeTV er vor video afdeling som producerer TV og laver video til dagligt. Vi er stolte over at have opfundet KirkeVideo og KirkeTV og er ved at sælge disse systemer til de danske kirker i Danmark, Tyskland og Norden.

I dag er det blevet nødvendigt for kirker og andre institutioner at udsende gudstjenester. At forkynde ordet, det gode budskab, men også at tale om problemer er noget som den enkelte kan forholde sig til. Men så kommer der jo ingen i Kirkerne siger nogle. Det er ikke helt sandt for der kommer flere. Dengang TV startede med at sende fra fodboldkampe sagde man også, at det var fodboldens død. I håndbold blev antallet af tilskuere til kampene ude i hallerne 20 doblet. Noget tilsvarende er en mulighed i kirkerne. Og vi tror prædikener og det at tale om kendte problemer i sig selv er nøglen.

Vi i Danmark var de første i verden til at kalde os Folkets Kirke, deraf navnet Folkekirken. Det er derfor naturligt at kirkerne breder sig, at ordet deles og bredes ud, og at Kirken stadfæster sit midtpunkt i menneskers liv.

KirkeVideo tilbyder et nemt system til alle former for undervisning og til håndtering af din hjemmeside, Facebook og Youtube m.v. På den måde bliver ordet forkyndt for flere mennesker og der kommer flere mennesker i Kirken. I en tid med sammenlægninger kan det ligefrem være nødvendigt med Video for at bevare og forsvare Kristendommen. Og så tager menigheden dermed hensyn til de svage og de unge som måske ikke kommer så tit. Eller blot dem som er nysgerrige og dermed bliver bliver inviteret til at være kirkegænger sammen med sin familie i din kirke.

Vort system er komplet, også til podcast og vi udsender til de førende sociale medier og video streaming- og podcast tjenester. Man bør ikke overse Podcast (ren lyd uden billede) da mange motionerer eller træner fitness mens der lyttes til Guds ord.

Hvis du ønsker onsite redigering til få penge kan vi anbefale BlackMagic som vi selv bruger i flere sammenhænge. BlackMagic kan streame direkte til Facebook Live, Youtube, Twitter og Twitch. Prisen for ATEM mini Pro er kr. 5.000,- og den helt store ATEM Mini Extreme koster ca. 9.000,- (SE FOTO)

Hurtigere Video Produktion og Live Streaming i kirken

Live produktion er den hurtigste måde at gennemføre et færdigt program på, plus du kan streame det til et live globalt publikum via Social Media på samme tid. USB webcam output fungerer med enhver streaming software, mens Pro og Extreme modeller live streamer via internettet til populære sociale medier platforme! 

Med op til 8 HDMI-indgange, afhængigt af modellen, kan du oprette flere kameravinkler såsom brede skud og nærbilleder af hver person i forestillingen. Opret derefter forbindelse til en computer med et PowerPoint-diasshow eller websteder og spillekonsoller. Alle skift er i realtid, så du kan livestreame dit show til platforme som YouTube, Facebook, Twitch og mange flere!

For få kroner pr. sogne medlem giver flere mennesker i Kirken

Studier fra de Kirker som anvender video, oplever at det bliver brugt. Fra USA og Asien kender man det som en omsorg for de syge og svage der ikke kommer i Kirken og for dem som er rejsende. Ni Corona tider betyder det alt og intet. Alt hvis det bruges. Her er det de kirker som har video, dem som har fremgang. En søgende vil jo altid søge.

Desuden er der stort fokus på Kirken igennem året, f.eks. konfirmationer, bryllupper, dåbs og gudstjenester. Ikke kun fra familien, men mange både unge og ældre benytter det løbende og genser disse centrale begivenheder i vores liv.

KirkeVideo er ved at blive indgivet som et registreret varemærke under Patent- og Varemærkestyrelsen i Danmark og er blevet udviklet i evaluering med forskellige præster og Innovation Support A/S.

Udover at vi udvikler undervisnings- og websystemer til universiteter og skoler, så importerer vi produkter såsom Pixem, Pixio, BlackMagic, Canon, RØDE, Panasonic m.v. med fuld dansk garanti, service og support.

KirkeVideo anvendes også til de mange andre tiltag i Kirken

Med de mange aktiviteter ved siden af Gudstjenester m.v. kan KirkeVideo anvendes til f.eks. indspilning af kor, udgivelse af Organistens Orgelmusik fra din Kirke, fortællinger om Kirkegården, gravpladser og udenoms arealer eller hvad laver en Kirketjener eksempelvis.

Det kan også være optagelser fra de omkringliggende lokaler og fra de mange ungdoms- og ældregrupper. Alt sammen er dette med til at støtte fremgangen i din Kirke og du kan selv se hvor mange der er inde og se på dine video og HVOR de kommer fra.

Hvad får du for pengene udover et brugervenligt og prisbilligt Video & TV-system? 

Det er brugervenligt da man netop kan holde pause og der er både AutoFokus og AutoZoom. På den måde, med denne praktiske opfindelse, kan du altid holde pauser. Man kan også bagefter klippe sekvenser ud meget nemt og der indsættes forskellige  effekter, så det endelige produkt fremstår æstetisk smukt.

I vore ekstra softwareløsninger kan flere kameravinkler mixes og indstilles til f.eks. 3 minutter pr. skift der fader mellem de forskellige vinkler. Det giver en dynamisk oplevelse og er en stor forbedring for det endelige resultat. Det svarer til at have 4 kamera M/K til hver optagelse, men det hele er automatisk med den bedste lyd du kan forestille dig. En sådan produktion ville koste med 4 mand ca. 100.000 pr. dag med konventionel teknik.

Vore kameraer kan følge efter dig rundt i Kirkerummet akkurat som hvis du havde professionelle kamera folk på. Det kan f.eks. være du vil vise noget på altertavlen eller udsmykningen af kirken og medtage dette i din prædiken.

Det er ret smart, det virker altid og det giver fantastiske nye muligheder for at menigheden vokser, ikke kun i Kirken, men også med antallet af visninger. Det er en synergi som de fleste gerne vil have i en moderne menighed.

Systemet tager endda højde for HVOR du er i Kirken, f.eks. i den hævede talerstol eller foran alteret eller ved Døbefonten. Disse indstillinger lægges ind en gang for alle og kan skiftes hvis udstyret flyttes til en anden Kirke.

Det er også nemt at skifte kamera, med en fjernbetjening i lommen, hvis du selv vil styre systemet.

Man kan udover andagter også tale til, ja hele verdens befolkning via vort system. Du kan f.eks. tale om eksistens, tilgivelse, håb, kærlighed, næstekærlighed eller bestemte passager i biblen. Sådanne udsendelser kan bringe trøst og håb hos mange. Mange lider eksempelvis under skænderier i ægteskabet, så en video om dette er nem at lave.

”Gå ud i alverden og prædik evangeliet for hele skabningen.” (Mark 16,15)

KirkeVideo kan bruges af alle undervisere og budbringere

KirkeVideo er udviklet til Kirker men kan bruges til grupperne under Kirken og til koncerter, foredrag, bibelundervisning, webredaktør og meget mere…

Du beholder selv alle rettigheder og der er ingen som bliver optaget uden at de giver samtykke hertil og det er kun under vielser eller barnedåb eller ved begravelser når kisten skal bæres til bedemanden. Systemet overholder således GDPR regler for det offentlige rum og således undgår man at ingen bliver vist uden samtykke.

I en tid med stor ensomhed blandt mennesker er det godt at knytte bånd og række ud. Disse vil får et stærkere følelse af fællesskab og samhørighed. Det er noget alle mennesker dybest set leder efter.

Her er Kirken jo det bedste tilbud med alle dens aktiviteter. KirkeTV og KirkeVideo er en måde at række ud efter dem som er nysgerrige og måske kun kommer i højtiderne. Eller dem som aldrig har været i Kirken.

Du kan se STATISTIK om VIDEO i vor hverdag her.